Нови статии по дата: август 2006

Министър Гайдарски се срещна с Председателския съвет на ИСС

15 от общо 16 препоръки от становището на Икономическия и социален съвет ще бъдат възприети и отразени в проекта за Национална здравна стратегия 2007 – 2012 г. стана ясно след среща днес на Председателския съвет на ИСС и министър Гайдарски. Срещата бе по покана на министъра на здравеопазването.

Публикувана във НОВИНИ - АРХИВ

МИСИЯ

ГРАЖДАНСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ НА БЪЛГАРИЯ

е «мостът» между гражданите и властта. Мисията му е да гарантира връзката между обществото и държавното управление. Той е новата, модерна институция на гражданския диалог.

ИСС е призван да улесни достъпа и участието на гражданските структури при вземането на обществено важни решения за управлението на страната ни в областта на икономическата и социалната политика.

Основната цел в дейността му е да осигури възможност различните представители на организираното гражданско общество свободно да изразяват гледните си точки, като същевременно се постигне единно мнение по въпроси от общи интереси. Съветът изразява и защитава интересите на гражданското общество в диалога с изпълнителната и законодателната власт.

Продължава

АРХИВ

Банер
Банер