Нови статии по дата: октомври 2009
Двудневна международна конференция на високо равнище на тема “РАБОТНИТЕ МЕСТА И КРИЗАТА – ОТВЕТНИ ДЕЙСТВИЯ НА ЕВРОПА ЧРЕЗ ПОЛИТИКИТЕ” организират Икономическият и социален съвет на България и Европейският икономически и социален комитет на 5 и 6 октомври 2009 г. (понеделник и вторник) в София.

Конференцията ще започне своята работа на 5 октомври, понеделник, от 10.00 ч. в зала 6 на Националния дворец на културата.

Международният форум ще бъде открит от председателя на 41-ото Народно събрание г-жа Цецка Цачева.

Публикувана във НОВИНИ - АРХИВ

МИСИЯ

ГРАЖДАНСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ НА БЪЛГАРИЯ

е «мостът» между гражданите и властта. Мисията му е да гарантира връзката между обществото и държавното управление. Той е новата, модерна институция на гражданския диалог.

ИСС е призван да улесни достъпа и участието на гражданските структури при вземането на обществено важни решения за управлението на страната ни в областта на икономическата и социалната политика.

Основната цел в дейността му е да осигури възможност различните представители на организираното гражданско общество свободно да изразяват гледните си точки, като същевременно се постигне единно мнение по въпроси от общи интереси. Съветът изразява и защитава интересите на гражданското общество в диалога с изпълнителната и законодателната власт.

Продължава

АРХИВ

Банер
Банер