MenuНачало 9 Актуално 9 Владимир Бояджиев с почетна грамота за цялостен принос за създаване на Закона за Икономическия и социален съвет

Владимир Бояджиев с почетна грамота за цялостен принос за създаване на Закона за Икономическия и социален съвет

Актуално, Новини

Начало 9 Актуално 9 Владимир Бояджиев с почетна грамота за цялостен принос за създаване на Закона за Икономическия и социален съвет

Председателят на ИСС, Зорница Русинова, връчи почетна грамота за цялостен принос за създаване на Закона за Икономическия и социален съвет на Република България на Владимир Бояджиев, директор на Националния институт за помирение и арбитраж.
Г-н Бояджиев е част от работната група по подготовката на Закона, приет от Народното събрание през април 2001 г., с който „гражданският парламент“ на България се създава като „консултативен орган, изразяващ волята на структурите на гражданското общество по икономическото и социалното развитие”. Освен с активната си роля при написването на този основополагащ за ИСС нормативен акт, той е и член на Съвета в първите години след основаването и при утвърждаването му.
Г-жа Русинова и г-н Бояджиев обсъдиха актуалната дейност и приоритети на ИСС и възможностите за експертно сътрудничество между двете институции.

Print Friendly, PDF & Email
Font Resize
Contrast
Share via
Copy link
Powered by Social Snap